Vi finns även i dessa städer:

Om oss Skicka Blommor Båstad

Det är svårt att finna en person som inte tycker om blommor. När du skickar blombud i Båstad så handlar det om så mycket mer än vackra arrangemang, buketter och färger som piggar upp. Vårt mål är att göra det lätt och säkert att få iväg blommor i Båstad. Det här ska inte behöva innebära att man uppsöker en lokal florist. På vår hemsida så finner du så många fina buketter och mer som du med några enkla knapptryck kan skicka iväg.

Unik design

Det där med unik design är något som vi är mycket stolta över. Vi tycker om att experimentera och testa nya grepp och vi hänger med i utvecklingen för att kunna skapa moderna och spännande kreationer. Men istället för att ta bort klassiker så lägger vi hela tiden till nyheter. På så vis så behöver du inte oroa dig för att en favoritbukett försvinner till fördel för något mer modernt. Med ett stort och varierat sortiment så har vi något för varje smak, men vi ger tipset att ta en titt på våra nyheter då och då istället för att genast klicka vidare till den gamla favoriten som alltid går hem. Våra nyheter går också hem, det kan du vara så säker på!

Säg det med en blomma

När du vill säga det med en blomma så är det viktigt att du tänker på hur saker som färg och form kan uttrycka olika saker. Vi har de perfekta blommorna då du vill:

  • Gratulera
  • Säga förlåt
  • Bjuda på middag
  • Fria
  • Tacka

Ta kontakt

Om du har synpunkter eller vill fråga om något så ska du inte tveka om att ta kontakt med oss. Vi uppskattar feedback för det är tack vare tips och frågor som vår sajt har kunnat utvecklas och bli så bra som den är idag. Vi lyssnar gärna på dig och vi kan ge råd omkring allt från vilka blommor man ska välja till vigseln till hur buketten du just har fått ska skötas på bästa vis.

Hör gärna av dig och berätta hur du tycker att vår tjänst för blommor i Båstad fungerar och om du eventuellt ser att något behöver förbättras.